De beste prijs
Snelle levering
Bezoek onze showroom in Haarlem

Waarom een Kamado BBQ van Auplex Kamado?

Waarom een Auplex Kamado kopen? 
Het is eerste wat je je natuurlijk moet afvragen is of je een kamado wilt kopen. Een kamado is niet zomaar een BBQ en het is voor de meeste mensen iets wat je maar 1 keer wilt aanschaffen. Het moet daarom goed zijn. Een Kamado is niet zomaar een BBQ. Het is een houtskool gestookt kooktoestel waarmee je kan grillen, barbecuen, slow cooken, roken, pizza kan bakken en nog veel meer. De kamado werkt super zuinig en isoleert de hitte. Wij kunnen eigenlijk geen reden bedenken waarom je geen kamado zou willen beziitten als je ook maar een beetje van koken en gezelligheid houdt. 

Waarom maken wij kamado's?
Auplex Kamado Nederland stelt zich tot doel keramische bbq's voor een zeer scherpe prijs bereikbaar te maken voor heel Nederland. Daarbij wil Auplex kamado ook nog eens een kamado maken die de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft die je maar kan vinden. Wij zijn er daarom van overtuigd dat je voor je kamado bij ons aan het goede adres bent. 

Auplex Kamado Nederland bestaat sinds 2014. Inmiddels hebben we veel geleerd over het wel en wee van de kamado en ook hoe je de beste kamado nu eigenlijk moet maken. In 2016 heeft Auplex Kamado Nederland daarom een nieuwe nog veel betere leverancier gevonden voor zijn kamado's. Zo kunnen we een kamado bbq aanbieden die kwalitatief nog beter is dan de vorige modellen. Ook is hierdoor de veelzijdigheid van de producten enorm uitgebreid. Zo hebben we nu ook een kamado met Chip feeder, zoals Monolith en Saffire hebben. 

Andere Kamado's

In Nederland zie je nog veel kamado aanbieders die uit de Auplex fabriek in China komen. Denk aan de Patton Kamado, de Mycooker en veel kamado BBQ's in de bouwmarkt. Ook de Takumi Kamado komt bijvoorbeeld uit de Auplex familie. Wij houden onze fabriek helaas geheim voor het grote publiek, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij in onze prijsklasse de allerbeste kamado maken die er is! En twijfel je: Dan kom je toch gewoon even kijken. Als je hem dan meeneemt bespaar je ook nog eens verzendkosten.