De beste prijs
Snelle levering
Bezoek onze showroom in Haarlem

Over ons

Wij zijn al jaren bezig met kamado koken. Na eerst zelf een Big Green Egg te hebben gekocht, zijn wij gaan zoeken naar een betaalbaar model die geschikt is voor iedereen. Want laten we wel wezen: De Big Green Egg is een prachtig product maar niet iedereen heeft een maandsalaris over voor een keramische barbecue en wat accessoires.

Omdat wij de unieke eigenschappen van de keramische bbq erg waarderen, maar inzien dat de Big Green Egg niet voor iedereen betaalbaar is, zijn wij op zoek gegaan naar het beste betaalbare model kamado met de hoogste kwaliteit. Wij hebben een afspraak gemaakt met onder andere de AUPLEX fabriek om hun producten onder hun in Nederland en de rest Europa te leveren. Wij leveren echter ook producten van andere leveranciers. Ook de accessoires kopen wij voordelig in bij speciaal geselecteerde fabrieken.

Mocht u vragen hebben over de AUPLEX Kamado Nederland, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij staan je graag te woord, want vinden vertellen over ons product bijna het leukste wat er is. Nog leuker vinden wij het natuurlijk er mee te barbecueen! 

Auplex Kamado Nederland is onderdeel van 200 Fahrenheit B.V. en geen onderdeel van Auplex China. Gezien de verbeterde kwaliteit die wij bij andere fabrikanten kunnen verkrijgen worden de kamado bbq's van Auplex Kamado Nederland niet meer gemaakt bij Auplex China. De modellen komen nog wel in uiterlijk en maten overeen met de originele Auplex Kamado, maar de kwaliteit van onze huidige bbq's geeft ons nog meer vertrouwen aan onze klanten een prachtig product te kunnen leveren.